Blog

Bekijk hier alle blogartikelen

Daten met een narcist

Daten met een narcist

Sta je daar trillend van boosheid met je telefoon in jouw hand. “Wat een zelfingenomen kwast” denk je bij jezelf en je spreekt met jezelf af: “Ik swipe links op alle knappe charismatische mannen vanaf nu”. Hoe zijn we hier beland?

Daten is zo vermoeiend!!!

De zoveelste date en nog steeds niet de juiste man ontmoet. Pfff, wat nu?? Heb jij een aantal dates achter de rug, maar helaas zonder resultaat. De ene persoon na de andere waarmee het net niet klikte. Had je hoop bij die ene man die er heel leuk uitzag, was hij het toch niet. Het daten wordt steeds zwaarder en zwaarder....

Word ik afgewezen door mijn date

Weer de zoveelste afwijzing! Wat is er toch mis met mij vraag ik mezelf af, terwijl ik terugrijd naar huis. Een tijd geleden had ik een aantal keren gedatet met een man waarmee het voor mijn gevoel klikte. En toch werd ik na een tijd weer afgewezen. Herkenbaar?

Zijn moeder ziet mij niet staan

De man op wie je verliefd bent, geeft aan dat zijn moeder je geen geschikte vrouw vindt voor haar zoon. Het begon zo mooi. Jullie daten al een tijd en het klikt enorm. De dates zijn het begin van een prille relatie.

Moedeloos voelen of toch gelukkig zijn

Je bent al een tijd aan het daten. Je hebt al een aantal afspraken met mannen achter de rug. De dates tot nu toe waren niet succesvol. Er was bijvoorbeeld geen klik of de gesprekken verliepen stroef of er waren ongemakkelijke stiltes.

Ik ben een slachtoffer van het leven en van het daten

Denk jij op deze manier? Vind je dat het leven je overkomt? Dat het leven iets is wat gewoon gebeurt waar jij niets over te zeggen hebt? Of denk jij in oplossingen? In wat je wel kunt doen? Ken jij jezelf als zodanig dat je weet wat je in jezelf hebt en waardoor je in oplossingen denkt?