Blog

Bekijk hier alle blogartikelen

Ik ga op droomdate met mezelf

Velen van ons streven naar dit ideaal: een fijn huis om in samen te wonen met een liefdevol gezin. Maar voor sommigen, waaronder jij, is het nog niet gelukt deze plannen voor elkaar te krijgen.
Daten met een narcist

Daten met een narcist

Sta je daar trillend van boosheid met je telefoon in jouw hand. “Wat een zelfingenomen kwast” denk je bij jezelf en je spreekt met jezelf af: “Ik swipe links op alle knappe charismatische mannen vanaf nu”. Hoe zijn we hier beland?

Daten is zo vermoeiend!!!

De zoveelste date en nog steeds niet de juiste man ontmoet. Pfff, wat nu?? Heb jij een aantal dates achter de rug, maar helaas zonder resultaat. De ene persoon na de andere waarmee het net niet klikte. Had je hoop bij die ene man die er heel leuk uitzag, was hij het toch niet. Het daten wordt steeds zwaarder en zwaarder....

Word ik afgewezen door mijn date

Weer de zoveelste afwijzing! Wat is er toch mis met mij vraag ik mezelf af, terwijl ik terugrijd naar huis. Een tijd geleden had ik een aantal keren gedatet met een man waarmee het voor mijn gevoel klikte. En toch werd ik na een tijd weer afgewezen. Herkenbaar?

Zijn moeder ziet mij niet staan

De man op wie je verliefd bent, geeft aan dat zijn moeder je geen geschikte vrouw vindt voor haar zoon. Het begon zo mooi. Jullie daten al een tijd en het klikt enorm. De dates zijn het begin van een prille relatie.