Succesvol daten

Individueel 3 maanden “leren succesvol te daten“ traject:

Ontdek waar het mis gaat met het daten en wat jij anders kunt doen zodat jij de juiste match uiteindelijk aantrekt. De match waarmee je een gezonde en duurzame relatie opbouwt en een gezin mee begint.

Herken je dit?

 • Het diner met 2 van jouw vriendinnen is gezellig, totdat zij vertellen over hun vakantie met man en kinderen. Je wordt er verdrietig van: jij bent niet op vakantie geweest. Jij had geen zin om weer met een groep singles op reis te gaan. Natuurlijk willen ze nu weten hoe het gaat met daten, en waarom die leuke mannen nou niet inzien hoe leuk jij bent. Ze maken grapjes over jou en de mislukte dates. Dat vind je eigenlijk helemaal niet meer leuk. Je lacht hard mee, maar na het etentje ga je verdrietig en onzeker naar huis.
 • “Heb ik het toch laten gebeuren”. Je hebt een paar leuke dates gehad met een man. Het was een aantrekkelijke man met wie je gezellig kon kletsen en lachen. Je voelde al iets van kriebels in jouw buik. Na de derde date belanden jullie in bed. Je was eigenlijk vastbesloten om dit niet te laten gebeuren. Je had met jezelf afgesproken om met de seks te wachten totdat je zeker wist dat hij serieus geïnteresseerd was in jou. Aan het eind van de derde date liet jij je toch verleiden en belandde in bed met hem. Je gaat daarna naar huis en tijdens het afscheid nemen beloofd hij dat hij je gaat bellen. De dagen daarna loop jij met jouw hoofd in de wolken, maar helaas is dit van korte duur. Hij laat namelijk niks meer van zich horen. De zoveelste date achter de rug en jij hebt weinig vertrouwen en je voelt je belazerd. Wie kun je nu nog vertrouwen?
 • Jouw nicht geeft een kinderfeest en jij wordt niet uitgenodigd. Het is feest is alleen voor moeders met hun kinderen. Jij hoort daar niet bij want je hebt geen kinderen. Hoe pijnlijk is dit. Of je mag niet mee met het koppels weekend van jouw vriendinnen want je hebt geen partner. Zit je daar alleen op de bank. En echt je probeert je niet rot en eenzaam te voelen. Je probeert je blij en dankbaar te voelen, want je bent gezond. Je hebt een dak boven jouw hoofd, leuk werk. Maar toch…..Het knaagt aan jou: het gevoel van er niet bij horen. Het op dit moment niet kunnen ervaren van een plezierige relatie met jouw match.
 • Op een vrijdag avond tijdens een feest ontmoet je een hele leuke man. Het eerste wat je doet is kijken naar zijn rechter vinger. Hij heeft geen ring om. Je vraagt voor de zekerheid of hij getrouwd is en hij zegt van niet. Je hebt een hele leuke avond met hem en uiteindelijk wisselen jullie telefoonnummers uit. Jij wacht op een bericht van hem en deze krijg je uiteindelijk krijg je maandag ochtend. Jullie sturen over en weer berichten naar elkaar toe. Deze man lijkt oprecht geïnteresseerd te zijn in jou. Het enige wat wel opvalt is dat hij je alleen overdag berichten stuurt en nooit in de avond en in het weekend. Afspreken is ook best lastig volgens hem, want hij moet veel werken. Na 3 weken kom je erachter dat deze man je voor de gek hield. Hij is namelijk getrouwd. Pfff, wat een vent zeg. Je bent heel teleurgesteld en verdrietig. Als je nu aan het woord daten denkt, durf je dat eigenlijk niet meer.
 • De telefoon gaat over. Het is een van jouw vriendinnen met een heel leuk bericht. Ze is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Jij bent even stil en bent daarna heel blij voor haar. Jouw vriendin verteld hoe gelukkig ze is dat het gelukt is. En jij voelt toch iets van jaloezie. Je bent blij voor haar, maar je vraag je wel af waarom het haar wel lukt en jouw niet. Wat is er mis met jou dat je niet in staat bent om de juiste partner te ontmoeten. Jij wilt ook een gezin. Waar gaat het mis?

Maar stel je nou eens voor dat:

 • Jij jouw vriendinnen de volgende keer dat je ze ontmoet kunt vertellen over de succesvolle dates die je  hebt gehad. Je hebt een aantal leuke mannen ontmoet, zelfs een paar die heel geïnteresseerd zijn in jou en jij ook in hun. Het daten verloopt dus succesvol en je bent ervan overtuigd dat jouw volgende vakantie met je droomdate is. Dit geeft jou meer zekerheid en maakt je blij.
 • De volgende keer dat je naar bed bent gegaan met jouw date dat hij je wel belt zoals hij had afgesproken omdat hij oprecht geïnteresseerd is in jou. Hij ziet jou niet als een seksspeeltje, maar wilt wel zeker nog een keer met je afspreken. Dit geeft je meer vertrouwen.
 • Je bent blij en dankbaar want het daten gaat steeds beter. Je bent ervan overtuigd dat je gauw de juiste man zult ontmoeten en de plezierige ervaring zult hebben van een mooie en langdurige relatie met jouw partner. Uiteindelijk word je uitgenodigd tijdens koppelweekend van jouw vriendinnen en op het verjaardag van jouw nicht ’s kind. Je hoort er helemaal bij.
 • Je luistert naar jouw gevoel om onderscheid te maken tussen de verschillende types mannen, zodat jij jouw tijd niet meer verspilt aan de niet serieuze mannen. Je weet dat je goed genoeg bent voor een langdurige relatie en dat je een echte catch bent voor jouw perfecte match.
 • De volgende keer dat je op een date gaat dit doet met een andere attitude. Je pakt het nu anders aan. Je weet wat je wilt en bent zelfverzekerd. Je voelt dat jij de controle hebt. Vol zelfvertrouwen zit jij daar met jouw date. Je weet wat je waard bent en wat je te bieden hebt. Als je nu gaat daten heb jij de touwtjes in handen en heb je weer plezier in het daten.
 • Uiteindelijk kan jij aan jouw vriendin vertellen dat je in blijde verwachting bent. Je hoort haar schreeuwen aan de telefoon van blijdschap. Het is uiteindelijk gelukt. Wat ben jij blij.

Dat is mogelijk als jij bij mij een traject aangaat waarin ik je leer hoe je succesvol date zodat je leukere dates hebt en uiteindelijk de juiste man aantrekt waarmee je een mooi en gelukkig leven leidt en aan de volgende stap kan werken om een gezin te beginnen.

Hoe ziet het traject eruit?

Wat kun je verwachten:

 • Het traject duurt 3 maanden met 6 sessies (om de 2 weken) van 1,5 uur via Zoom
 • Individuele coaching met als kernpunten:
 • Ontdekken waarom je iedere keer de foute partner aantrekt
 • Leren om met de juiste mindset en gevoel op date te gaan
 • Hoe ontwikkel je een zelfverzekerde en sexy attitude
 • Lichaamstaal begrijpen en gebruiken
 • Leren om met meer zelfvertrouwen en juiste charisma op date te gaan.

Je investering in dit traject is Euro 1097,- excl. BTW. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van Euro 367,- excl. BTW te betalen.

Aan het eind van dit traject:

 • Kun je de volgende keer dat je gaat uiteten met jouw vriendinnen met een stralend gezicht vertellen over de leuke dates die je nu hebt. Je kijkt uit naar de volgende vakantie, want je hebt alle vertrouwen dat je nu samen op reis gaat met jouw droomman!
 • Date je met heel andere mannen dan voorheen. Je ontmoet mannen die wel regelmatig bellen en interesse in je blijven houden.
 • Gaat er een heel nieuwe toekomst voor je open. Want nu weet je: jij gaat die man vinden met wie je samen naar het koppelsweekend van je vriendinnen gaat en die je hopelijk zelfs moeder zal maken. Over een paar jaar ben jij van de partij op het kinderfeest van je nicht, met jouw kinderen.
 • Kijk je op een nieuwe manier naar mannen (en naar jezelf), zodat alle deuren open staan om de man te ontmoeten die een serieuze relatie en een toekomst wil bouwen met jou. De man die oprecht verliefd op je wordt en van je houdt, die jou ziet staan en voor je gaat.
 • En voor je het weet bel je je vriendin op om te vertellen dat jij gaat trouwen of zelfs al in blijde verwachting bent, en hoe blij en gelukkig je bent dat je de man gevonden hebt met wie je dit avontuur echt aandurft!

Veelgestelde vragen

Zodra de eerste betaling heeft plaatsgevonden, plannen we de eerste sessie in. De startdatum hangt af van de beschikbaarheid in mijn agenda. Om de 2 weken plannen wij een sessie in.

Je krijgt wat huiswerk opdrachten van mij. Deze kunnen een uur per week in beslag nemen. Daarnaast is het goed om 15 min per dag tijd te nemen voor zelf reflectie. Het is de bedoeling dat wat je leert ook toepast in jouw leven. Hoe vaker je hier aandacht aan besteedt hoe meer resultaat je boekt.

Als je niet bereid bent om aan jezelf te werken. Als je geen behoefte hebt om de dingen anders te doen of denkt dat je zelf niets hoeft te doen. Verandering gaat niet vanzelf.

Dan verzetten wij de sessies naar een ander tijdstip. Dat is ook okay.

Dat kan zeker. In mijn agenda is er ook tijd gereserveerd voor in de avond.

Je kunt mij altijd mailen of bellen