Van ongelukkige- naar Krachtige vrouw traject

Individueel 3 maanden “Van ongelukkige naar krachtige vrouw“ traject:

Ontdek waar het mis gaat tijdens het daten of waarom jouw relatie vastloopt en wat jij anders kunt doen zodat je succesvoller gaat daten of jouw relatie behoudt.
Met dit traject heb jij een relatie met de man van jouw dromen en blijven jullie nog lang en gelukkig samen.

Herken je dit?

> Het diner met 2 van jouw vriendinnen is gezellig, totdat zij vertellen over hun vakantie met man en kinderen. Je wordt er verdrietig van: jij bent niet op vakantie geweest. Jij had geen zin om weer met een groep singles op reis te gaan. Natuurlijk willen ze nu weten hoe het gaat met daten, en waarom die leuke mannen nou niet inzien hoe leuk jij bent. Ze maken grapjes over jou en de mislukte dates. Dat vind je eigenlijk helemaal niet meer leuk. Je lacht hard mee, maar na het etentje ga je verdrietig en onzeker naar huis.

> Jouw nicht geeft een kinderfeest en jij wordt niet uitgenodigd. Het is feest is alleen voor moeders met hun kinderen. Jij hoort daar niet bij want je hebt geen kinderen. Hoe pijnlijk is dit. Of je mag niet mee met het koppels weekend van jouw vriendinnen want je hebt geen partner. Zit je daar alleen op de bank. En echt je probeert je niet rot en eenzaam te voelen. Je probeert je blij en dankbaar te voelen, want je bent gezond. Je hebt een dak boven jouw hoofd, leuk werk. Maar toch…..Het knaagt aan jou: het gevoel van er niet bij horen. Het op dit moment niet kunnen ervaren van een plezierige relatie met jouw match.

> Op een vrijdag avond tijdens een feest ontmoet je een hele leuke man. Het eerste wat je doet is kijken naar zijn rechter vinger. Hij heeft geen ring om. Je vraagt voor de zekerheid of hij getrouwd is en hij zegt van niet. Je hebt een hele leuke avond met hem en uiteindelijk wisselen jullie telefoonnummers uit. Jij wacht op een bericht van hem en deze krijg je uiteindelijk krijg je maandag ochtend. Jullie sturen over en weer berichten naar elkaar toe. Deze man lijkt oprecht geïnteresseerd te zijn in jou. Het enige wat wel opvalt is dat hij je alleen overdag berichten stuurt en nooit in de avond en in het weekend. Na 3 weken kom je erachter dat deze man je voor de gek hield. Hij is namelijk getrouwd.  Je bent heel teleurgesteld en verdrietig. Als je nu aan het woord daten denkt, durf je dat eigenlijk niet meer.

> Je vraagt aan jouw partner om ook een bijdrage te leveren in het huishouden en deze vraag eindigt in een felle discussie. Je bent de wanhoop nabij, want het lijkt alsof alles wat je vraagt niet goed is.-Je bent het er niet mee eens dat jouw partner ieder weekend met zijn vrienden op stap gaat. Deze week gaat hij zelfs een weekend weg. Je vindt het niet leuk en geef dat ook aan. Het lijkt alsof hij je niet hoort en gaat toch weg. Teleurgesteld en wanhopig blijf je thuis achter.-De communicatie tussen jullie wordt steeds minder. Het is alsof jullie elkaar niet begrijpen en helemaal niet op 1 lijn zitten.

> Opstaan, werken, thuis komen, koken, slapen: jullie relatie en leven lijkt in een sleur te zijn gekomen. Veel activiteiten ondernemen jullie niet samen. Een ieder leeft zijn eigen leven.

Het kan ook anders!!!

Want stel je nou eens voor dat:

> Jij jouw vriendinnen de volgende keer dat je ze ontmoet kunt vertellen over de succesvolle dates die je hebt gehad. Het daten verloopt dus succesvol en je bent ervan overtuigd dat jouw volgende vakantie met je droomdate is. Dit geeft jou meer zekerheid en maakt je blij.

> Je bent blij en dankbaar want het daten gaat steeds beter. Je bent ervan overtuigd dat je gauw de juiste man zult ontmoeten en de plezierige ervaring zult hebben van een mooie en langdurige relatie met jouw partner.

> Je luistert naar jouw gevoel om onderscheid te maken tussen de verschillende types mannen, zodat jij jouw tijd niet meer verspilt aan de niet serieuze mannen. Je weet dat je goed genoeg bent voor een langdurige relatie en dat je een echte catch bent voor jouw perfecte match.

> Jouw partner neemt zelf het initiatief om bijvoorbeeld de afwasmachine in te ruimen. En als je hem vraagt om iets te doen hij het zonder mopperen voor jou doet.

> Jouw partner tijd neemt voor jou en jullie relatie. Hij doet moeite voor date time met jou.

> Als je vraagt om bepaalde zaken te bespreken wordt er daar tijd voor vrij gemaakt door hem. Jouw partner ziet je staan en hoort je ook.

> Jullie proberen samen nieuwe en leuke dingen. Het leven is samen een avontuur. Er is balans tussen jullie eigen en gezamenlijke activiteiten.

Dit is mogelijk als jij bij mij een traject aangaat waarin ik je leer hoe je succesvol date zodat je leukere dates hebt en uiteindelijk de juiste man aantrekt waarmee je een mooi en gelukkig leven leidt en aan de volgende stap kan werken om een gezin te beginnen.

Ik coach je ook hoe jij jouw relatie behoudt en weer de liefde en het geluk in je leven ervaart samen met jouw partner

Wat houdt het traject in?

Tijdens ons traject gaan we samen aan de slag met de volgende onderwerpen:

1. Mindset: We gaan onderzoeken welke overtuigingen jou blokkeren om jouw droomman te ontmoeten of jouw relatie saboteren. We kijken naar hoe jouw omgeving en angsten je tegenwerken in je relaties. Samen worden we bewust van de patronen die jou tegenhouden om vooruit te komen in jouw liefdesleven.

2. Zelfliefde: Zelfliefde is de basis van elke liefdevolle relatie. Wat kan zelfliefde voor jou doen in jouw relatie en leven? We ontdekken samen hoe jij zelfliefde kunt ontwikkelen en wat jouw voorwaarden zijn om zelfliefde te ervaren. Jouw geluk is het fundament van een gelukkige relatie. Hoe saboteer jij jouw eigen geluk in jouw relatie? We gaan ervoor zorgen dat jij de power vrouw wordt die je bent, een sterke relatie met jezelf hebt, en goed voor jezelf zorgt.

3. Vertrouwen: Zelfvertrouwen is essentieel, zowel voor jezelf als in jouw (toekomstige) partner. We gaan werken aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het versterken van het vertrouwen in je partner. Ook communicatie speelt een grote rol; jij bent net zo belangrijk in een relatie. We gaan oefenen met het durven uitspreken van wat je nodig hebt, zonder de angst om de ander kwijt te raken.

4. Relatie met jouw droomman/partner: We gaan de ingrediënten voor een gelukkige en voldoening gevende relatie versterken: liefde, aandacht, vertrouwen en communicatie.

5. Jouw ideale leven: Wat heb jij nodig om een geweldig leven te leiden met jouw (toekomstige) partner? Jij verdient het allerbeste en samen gaan we ontdekken wat dat voor jou betekent.

Gedurende drie maanden heb je acht persoonlijke gesprekken met mij, waarbij ik je persoonlijk begeleid.

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via het contact formulier .

Aan het eind van dit traject:

> Kun je de volgende keer dat je gaat uiteten met jouw vriendinnen met een stralend gezicht vertellen over de leuke dates die je nu hebt. Je kijkt uit naar de volgende vakantie, want je hebt alle vertrouwen dat je nu samen op reis gaat met jouw droomman!

> Date je met heel andere mannen dan voorheen. Je ontmoet mannen die wel regelmatig bellen en interesse in je blijven houden.

> Gaat er een heel nieuwe toekomst voor je open. Want nu weet je: jij gaat die man vinden met wie je samen naar het koppelsweekend van je vriendinnen gaat en die je hopelijk zelfs moeder zal maken. Over een paar jaar ben jij van de partij op het kinderfeest van je nicht, met jouw kinderen.

> Kijk je op een nieuwe manier naar mannen (en naar jezelf), zodat alle deuren open staan om de man te ontmoeten die een serieuze relatie en een toekomst wil bouwen met jou. De man die oprecht verliefd op je wordt en van je houdt, die jou ziet staan en voor je gaat.

> Neemt jouw partner meer initiatief en doet meer in het huishouden

> Doet jouw partner zijn best om je te begrijpen en de communicatie gaat steeds beter.

> Is het een gewoonte geworden om date tijd vrij te maken.

Veelgestelde vragen

Zodra de eerste betaling heeft plaatsgevonden, plannen we de eerste sessie in. De startdatum hangt af van de beschikbaarheid in mijn agenda. Om de 2 weken plannen wij een sessie in.

Je krijgt wat huiswerk opdrachten van mij. Deze kunnen een uur per week in beslag nemen. Daarnaast is het goed om 15 min per dag tijd te nemen voor zelf reflectie. Het is de bedoeling dat wat je leert ook toepast in jouw leven. Hoe vaker je hier aandacht aan besteedt hoe meer resultaat je boekt.

Als je niet bereid bent om aan jezelf te werken. Als je geen behoefte hebt om de dingen anders te doen of denkt dat je zelf niets hoeft te doen. Verandering gaat niet vanzelf.

Dan verzetten wij de sessies naar een ander tijdstip. Dat is ook okay.

Dat kan zeker. In mijn agenda is er ook tijd gereserveerd voor in de avond.

Je kunt mij altijd mailen of bellen