Moedeloos voelen of toch gelukkig zijn

Van voorzichtig positief naar je ongelukkig voelen

Het is januari 2024 en daar zit je dan: alleen op de bank en je voelt je een beetje moedeloos. Vele dates verder en je vraagt je af ‘waar vind je nou die ene persoon die bij jou past?’

Je bent al een tijd aan het daten. Je hebt al een aantal afspraken met mannen achter de rug. De dates tot nu toe waren niet succesvol. Er was bijvoorbeeld geen klik of de gesprekken verliepen stroef of er waren ongemakkelijke stiltes.

Sommige mannen die je ontmoet had leken wel leuk, maar na voorloop van tijd was het toch niet waar je naar op zoek was. De eerste paar dates waren wel gezellig, maar dan kom je tot de ontdekking dat sommige mannen toch meer geïnteresseerd waren in zichzelf. Ze hadden het voornamelijk over zichzelf of over het werk dat ze deden. Ze kwamen ook heel onzeker over. Ze waren eigenlijk saai. De humor waar je op zoek naar was ontbrak.

Of je ontmoette mannen die geen affectie en liefde toonden. Zodra je hen even aanraakte, voelde je ze verstijven. De muur die ze om hen heen hadden, werd nog meer omhooggetrokken. Dit gaf je geen goed gevoel.

Met een paar mannen heb je langer gedatet. De gesprekken waren leuk, er waren geen ongemakkelijke stiltes en hij had ook humor. Je was voorzichtig positief, maar na een aantal maanden kwam je tot de ontdekking dat hij het toch niet was. Hij werd opeens erg bezitterig en claimde veel tijd en aandacht van jou. Je kreeg een benauwd gevoel van hem. Dus stopte je met het daten met deze man.

Waar je voorzichtig positief was, veranderde dit gevoel in je moedeloos voelen. Je vraagt je af waarom je iedere keer de verkeerde persoon ontmoet.

Foute aantrekkingskracht

In de periode dat ik aan het daten was, heb ik mezelf ook de vraag gesteld waarom ik toch iedere keer de verkeerde persoon ontmoette. Ik kwam tot de ontdekking dat een van de redenen hiervan was dat ik geen zelfliefde had met als gevolg dat ik voornamelijk mannen aantrok die geen zelfliefde hadden. Ik was onzeker en had dus geen zelfliefde. En dat waren precies de mannen die ik aantrok. Door zelfreflectie en te werken aan mezelf heb ik zelfliefde ontwikkeld. Dit had als resultaat dat ik uiteindelijk mijn lieve levenspartner ontmoette.

Vind je dit onzin? Ga maar voor jezelf na wie jij bent, hoe jij staat in het leven en wat voor soort mannen je naar jezelf toegetrokken hebt. Als je echt er klaar mee bent om iedere keer de verkeerde man voor jou aan te trekken, wees dan heel eerlijk naar jezelf toe. Als je het geluk wil ervaren van een mooie relatie wees dan ook heel eerlijk naar jezelf toe. Zoals jij bent is wat je aantrekt. Gelijkgestemde energie trekt gelijkgestemde energie aan.

Als je het niet inziet hoe jij de verkeerde man naar je toetrekt, laat mij je dan helpen. Plan dan een gratis datesessie met mij.

Vind de juiste partner