Ik ben een slachtoffer van het leven en van het daten

Denk jij op deze manier? Vind je dat het leven je overkomt? Dat het leven iets is wat gewoon gebeurt waar jij niets over te zeggen hebt?
Of denk jij in oplossingen? In wat je wel kunt doen? Ken jij jezelf als zodanig dat je weet wat je in jezelf hebt en waardoor je in oplossingen denkt?

Wel eng he, jezelf leren kennen…

Over het algemeen is het zo dat jij jezelf helemaal niet kent of niet goed genoeg. Je weet ook niet wat je wilt of verwacht van het leven. Je laat alles (het leven) maar over je heen komen. Dan denk je bij jezelf: “ik zie wel hoe het loopt”.

En als je te maken krijgt met tegenslagen, zoals iedere keer een mislukte date, dan denk jij dat hier niets aan kunt doen. Het overkomt jou. Je voelt je gestrest, kunt niet helder nadenken, bent verward en weet niet wat de oplossing is. Je klaagt en vraagt je dan af waarom dit jou iedere keer moet overkomen. En de volgende keer gebeurt het weer. De date die je hebt is zeer teleurstellend en dan begin je weer van vooraf aan met klagen en zeuren. En op deze manier blijf je in de cirkel van negativiteit zitten. Dit alles heeft weer invloed op de rest van jouw leven. De cirkel van negativiteit heeft invloed op de rest van jouw leven. Je raakt nog meer ontmoedigd en de frustratie neemt toe.

Wat je wel kunt doen

  • Jouw mindset veranderen. Leer jezelf om anders te denken over het daten en in de cirkel van positivteit te gaan zitten.
  • Door te beseffen dat je wel iets kunt doen aan een mislukte date. Door te leren van een mislukte date kun je het de volgende keer beter doen.
  • Door te stoppen met klagen en zeuren en te weten dat jij controle hebt over jouw leven. Wees de regisseur van jouw romantische comedy. Jij bepaalt wie de hoofdrol krijgt in het volgende hoofdstuk.
  • Door het besluit te nemen om in oplossingen te gaan denken. Elke mislukte date brengt je een stap dichter bij iemand die het waard is om je Netflix wachtwoord mee te delen.

Weet dat je echt iets kunt doen om de mislukte dates te stoppen. Dat het anders kan. Ik heb hetzelfde meegemaakt en weet dat je ook leuke dates kunt hebben op weg naar het ontmoeten van jouw perfecte date. Geloof en heb vertrouwen dat je in staat bent om jouw perfecte date (man) aan te trekken.

Ik coach je graag in jouw reis naar het ontmoeten van jouw droomman. Laten wij een keer praten. Plan dan een gratis datesessie met mij.

Vind de juiste partner