Over mij

Na 6 jaren een relatie gehad te hebben, vond ik het prima om even alleen te zijn. Toen ik eenmaal klaar was om te gaan daten besloot ik voor mezelf dat ik nu wel een goede match wilde ontmoeten, een partner waarmee ik ook kinderen wilde. Alleen, mijn hemel,  dit was te simpel gedacht. De mannen die ik aantrok waren totaal geen match met mij.

De dates varieerden van mannen die onzeker waren tot mannen die zichzelf te goed vonden voor mij. Op een gegeven moment twijfelde ik oprecht aan mezelf en dacht dat er iets behoorlijk mis was met mij. Ik besefte wel dat ik zo niet verder kon daten en dat de dingen anders moesten. Als ik op dezelfde manier door zou gaan zou ik nooit iemand ontmoeten die bij mij paste.

Tijdens de datingfase deed ik de Universitaire studie psychologie en door deze studie werd het mij duidelijk waarom ik de verkeerde mannen aantrok en waar het precies mis ging. Het lag zachtjes gezegd aan mezelf. Ik heb aan mezelf gewerkt en de dingen anders gedaan.

Nu help ik op basis van mijn ervaringen en psychologische achtergrond vrouwen die in dezelfde situatie zitten om op een gezonde manier te daten, zodat ze wel een partner vinden op wie ze de rest van hun leven kunnen bouwen. Dan hoeven deze vrouwen niet een hele studie psychologie te doen om erachter te komen met wie ze wel willen zijn.

Op dit moment heb ik een relatie waarin ik geliefd en gerespecteerd wordt. Mijn partner is oprecht geïnteresseerd in hoe het mij gaat en we zijn gelijke partners. Hij ondersteunt mij in alles wat ik doe. Als ik mijn dromen met hem bespreek zegt hij altijd dat ik ervoor moet gaan. Ik heb dan ook een positieve en sterke man aangetrokken met een zachte kant.

We hebben samen lol en plezier. Uiteraard is het niet altijd rozengeur en maneschijn, er zijn ook meningsverschillen. Deze worden altijd uitgesproken. Mijn man en ik maken tijd voor elkaar om samen te zijn en te genieten van het leven.

Wat je over mij moet weten is:

Is dat ik een liefdevolle motivator en doorzetter ben. Ook al wordt er tegen mij gezegd: “’ je kan maar liever stoppen, het gaat je niet lukken”, geloof ik in mijn mogelijkheden en kracht en ga ik door totdat ik mijn doel heb bereikt. Ik gebruik mijn intuïtie in mijn werk, ik kan goed aanvoelen wanneer iemand niet eerlijk is naar mij toe. Ik hou van duidelijkheid en vraag door waar het nodig is.

Hoe ik denk over het daten en het ontmoeten van de juiste partner:

Het is niet nodig om oneindig te daten en iedere keer de foute persoon te ontmoeten. Er hoeft niet jaren gedatet te worden om de juiste persoon te ontmoeten, waardoor de kans gemist wordt om een gezin te starten. Een ieder verdient het om geliefd te worden door de juiste persoon en om gerespecteerd te worden.

Het is onnodig om te gaan voor de eerste de beste, er is voor iedere vrouw de juiste partner. Denk niet: “laat ik maar gaan voor deze man , want beter zal ik het niet treffen”. Ga voor het allerbeste, want dat verdient een ieder. Weet wel dat wie jij bent is wat je aantrekt. Hoe jij jezelf behandelt is ook de manier waarop een ander jou behandelt.

Zou je willen weten hoe en of ik je kan helpen?

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat ik:

  • Een familie mens ben. Mijn familie is heel waardevol voor mij. Ik help ze heel graag waar ik kan.
  • Graag naar romantische films kijk en ook hier en daar een traantje wegpinkt. Ach ja, ik ben dol op de liefde.
  • Voornamelijk boeken lees die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling zoals boeken van Anthony Robbins, Ronda Byrne (The secret). Bij mij gaat het niet alleen om het lezen maar ook om het toepassen bij mezelf van hetgeen ik geleerd heb.
  • Van schoenen hou en een paar louboutins heb gekocht (Yess, het is mij gelukt).
  • Het liefst iedere dag lach en het leuk vind om grappige feitjes te vertellen. Cabaretiers zoals Tineke Schouten en Jan Dino vind ik geweldig.
  • Van koken hou. Het is dan ook een zen momentje voor mij als ik de uien en knoflook aan het snijden ben (ja echt).
  • Ik van mediteren hou. Het liefst doe ik dit iedere ochtend. Ik heb ook 7 jaren intens gemediteerd en ging toen ieder jaar voor 3 weken naar India om alleen te mediteren.
  • Ik den dol op het strand. Zittend aan het strand, heerlijk wegdromen met het geluid van de golven op de achtergrond