Daten is zo vermoeiend!!!

Daten is zo vermoeiend!!!

De zoveelste date en nog steeds niet de juiste man ontmoet. Pfff, wat nu??

Heb jij een aantal dates achter de rug, maar helaas zonder resultaat. De ene persoon na de andere waarmee het net niet klikte. Had je hoop bij die ene man die er heel leuk uitzag, was hij het toch niet.

Het daten wordt steeds zwaarder en zwaarder. Je gaat steeds meer met tegenzin op date en je hebt de gedachten: “het zal wel weer niks zijn”.

Op een gegeven moment zie je het meer zitten en vraag jij af waar het mis gaat. Waarom lukt het jou niet om jouw soulmate te ontmoeten.

Je vraagt je af waarvoor je het allemaal doet? Waarom wil je een relatie? Waarom date je?

Na alle mislukte dates vroeg ik mij af waarom ik een relatie wilde? En wat gaat er mis?

Ik heb mezelf ook afgevraagd waarom ik aan het daten was. Waar was ik op zoek naar.

Ik heb gezocht naar antwoorden en kwam erachter dat ik:

-Niet op zoek moest gaan naar liefde en geluk. Het ging om het delen van liefde en geluk.

-De goedkeuring van anderen niet nodig had. Dat ik goed was.

-Dat een relatie mij niet gelukkig en compleet kon maken. Ik was zelf compleet. Ik moest eerst leren om gelukkig te zijn met mezelf en van mezelf te houden.

-Mezelf niet afhankelijk moest opstellen van een relatie. Ik ben een sterk persoon en  had niemand nodig om mij te redden.

-Dat een partner niet voor mij hoeft te zorgen, maar dat ik voor mezelf kan zorgen.

Ik kwam tijdens mijn zoektocht naar antwoorden tot de ontdekking dat ik een sterk persoon was.  Ik was in staat om te luisteren naar mezelf, naar wat ik nodig had. Dat zelfliefde de basis was van mijn relatie met mezelf. Dat ik een krachtig persoon was en goed voor mezelf moest zorgen.

Dat heb ik ook gedaan. Ik zorg voor mezelf. Ik hou van mezelf en durf mezelf te zijn. Ik ken mezelf. Ik ben voor mezelf de bron, de kern van zelfliefde en geluk. Ik motiveer mezelf om voor mij ziel en geest te zorgen. Ik ben de beste vriendin van mezelf en ben trouw aan mezelf. Ik ben niet perfect en maak weleens fouten. Maar ik doe wel mijn best om de beste relatie met mezelf te hebben.

NU jij

Waarom ben jij aan het daten? Waarom wil jij een partner in het leven? Stel jezelf niet afhankelijk van een ander. Laat jouw geluk en liefde niet afhangen van een ander. Daten moet leuk blijven waarbij jij bepaalt of je met iemand verder gaat. Match de ander niet met jou laat het dan gaan. Je hoeft niet koste wat kost te blijven daten met iemand waarmee je geen klik hebt. Geloof, heb vertrouwen en weet dat jouw match en catch ergens daar buiten loopt.

Laat het daten een plezierig fase in jouw leven zijn, waarbij je op weg naar het ontmoeten van jouw soulmate verschillende soorten dates hebt. Leer van je dates en ga verder.

Zie je het daten niet meer zitten, maar sta je nog open voor een relatie: plan een GRATIS dating gesprek met mij in. Dan kijken wij samen hoe je het daten weer plezierig kan maken.

 

Vind de juiste partner