Word ik afgewezen door mijn date

Word ik afgewezen door mijn date

Weer de zoveelste afwijzing! Wat is er toch mis met mij vraag ik mezelf af, terwijl ik terugrijd naar huis. Een tijd geleden had ik een aantal keren gedatet met een man waarmee het voor mijn gevoel klikte. En toch werd ik na een tijd weer afgewezen.

Herkenbaar?

De eerste date is heel gezellig. Het klikt meteen en jullie hebben plezier. Je blijft langer door kletsen met jouw date dan gepland. Je hebt een goed gevoel bij deze man. Aan het eind van de avond spreken jullie af om elkaar te bellen en gauw te ontmoeten.

Dat gebeurt ook. Hij belt jou op en jij doet ook je best om hem terug te bellen. De gesprekken zijn plezierig en positief. Vervolgens spreken jullie nog een keer af en ook dat verloopt voor jouw gevoel goed. Jij bent blij en voelt je op jouw gemak bij hem.

Na de tweede date geeft hij netjes aan via een WhatsApp bericht dat hij toch niet verder wil daten met jou. Hij vond je toch niet leuk genoeg en je bent niet zijn match!!??

Jij begrijpt er niets van en bent heel teleurgesteld. Je stuurt een kort bericht terug waarbij je niet laat merken dat je het jammer vindt dat hij je niet leuk genoeg vindt.

Je gaat voor jezelf na wat je nou gemist hebt. Wat heb je over het hoofd gezien? De zoveelste date en weer een afwijzing.

Waarom gebeurt dit toch iedere keer? Het lijkt wel een gewoonte te worden dat je iedere keer nee hoort.

Je gaat twijfelen aan jezelf. Ben je wel goed genoeg voor een relatie. Zal je wel ooit de juiste partner ontmoeten. Het gevoel van afwijzing maakt je verdrietig.

Wat ik in de periode dat ik mij vaak afgewezen voelde door verschillende mannen geleerd heb, is dat dit gevoel niets te maken met deze mannen. Het was dat ik mezelf als persoon afwees. Ik vond mezelf niet goed. Ik had vaak kritiek op mezelf. Ik vond mezelf lelijk en waardeerde mezelf niet. Ik vond wel iedere keer iets wat ik niet goed genoeg vond aan mezelf. Ik vond mezelf niet leuk genoeg en was onzeker over mijn uiterlijk. Dit alles straalde ik uit.

Wat je uitstraalt is wat anderen zien en voelen. En daar wordt op gereageerd. Je wijst jezelf af, het gevoel van afwijzing straal je uit en anderen (mannen dus) wijzen jou af. Ga voor jezelf na hoe jij denkt en voelt over jezelf. Hoe leuk vind jij jezelf? Accepteer jij jezelf of wijs jij jezelf af? En waarschijnlijk heb je het niet door dat jij jezelf afwijst. Je hebt niet door hoe je denkt en voelt over jezelf. Dit is ook te zien in hoe jij jezelf behandelt.

Accepteer jezelf zoals je bent. Jij bent goed genoeg. Behandel jezelf met liefde. Wees lief voor jezelf en straal dit uit. Waardeer jezelf en straal dat uit. Laat anderen voelen dat jij zelfverzekerd bent. Hoe meer liefde je uitstraalt en zelfverzekerd bent, hoe meer je van die positieve mannen aantrekt en uiteindelijk de man ontmoet die bij jou past.

En weet dat als je misschien weer wordt afgewezen, dat het in dit geval niks te maken heeft met jou. Deze man verdient jou gewoon niet.

Ben je het met mij eens of niet? Wil je weten hoe ik je kan helpen zodat je uiteindelijk de man ontmoet die jou accepteert zoals je bent? Plan dan gratis hier een datesessie in.

Vind de juiste partner