Waarom zijn jouw vriendinnen gelukkig getrouwd en ben jij nog steeds single?

de meeste vriendinnen zijn al getrouwd en jij niet

De meeste vriendinnen die jij hebt zijn al getrouwd en jij niet. Hoe kan dat??!!

Je bent uitgenodigd voor de verjaardag van jouw vriendin. Zij viert deze thuis. Je gaat er blij naar toe. Dan hoef je tenminste niet thuis alleen te zitten. Jouw andere vriendinnen zijn ook uitgenodigd. Sommige zijn er met hun gezin.

Het is heel gezellig. Er wordt samen wat afgelachen en gegeten en gedronken. Op een gegeven moment zit je alleen en zie je jouw vriendinnen zitten met hun partner. Je ziet de liefdevolle interactie tussen hun en hoe gelukkig ze zijn. Op dat moment bekruipt jou het gevoel van alleen zijn. Je voelt je opeens zo eenzaam. Je blijft lachen, maar tegelijkertijd ben je ook verdrietig en voel je ook iets van jaloezie.

Je gunt jouw vriendinnen het allerbeste. Je vraagt wel af waarom hebben zij wel een relatie en jij niet.

Waarom is het hun wel gelukt en jou niet? Wat is er toch mis met jou?

Voor jouw gevoel heb je tot nu toe alleen maar gedatet met mannen waar je geen klik mee had. Je voelt je ontmoedigd en bent de wanhoop nabij. Je vraagt je of je ooit de man zult ontmoeten die bij jouw past. Op dit moment heb je het gevoel van niet en je denkt dat alle mannen slecht zijn, dat alle goede mannen bezet zijn, dat het geen zin heeft om te daten.

Als jij op deze manier denkt dan zal het wel zo zijn. Wat jij denkt is wat jij ervaart. Dit is jouw waarheid en zo zie jij de wereld.

Alle goede mannen zijn bezet

Maar is het echt zo? Zijn al goede mannen bezet? Dat betekent dus dat alle single vrouwen geen kans meer hebben om een relatie te hebben, tenzij ze tevreden zijn met de minder leuke mannen?

Is dit reëel? Ik denk het niet. Het helpt je heel veel als jij jouw mindset verandert en op zoek gaat naar bewijs. Wat nou als je anders denkt zoals: “ook voor mij is er de juiste partner”, “er zijn nog steeds goede mannen beschikbaar”, ik kan mijn droomman ontmoeten”.

Verander je mindset

Je verandert jouw mindset, je manier van denken. Je vervangt de gedachten die je had en gaat denken in mogelijkheden. En met jouw gedachten, verander jij jouw gevoel. Je voelt je blij, gelukkig en hebt vertrouwen. Met dit gevoel en andere gedachten ga je voor jezelf op zoek naar bewijs die jouw gedachten ondersteunen: er zijn nog steeds goede mannen beschikbaar en ik kan mijn droomman ontmoeten.

Zie dat die ene vriendin of nicht die al een tijd single was haar droomman heeft ontmoet. Zie hoe gelukkig ze is. En ze heeft een hele lieve man aangetrokken.

Op zoek gaan naar bewijs dat jij jouw droomman kan ontmoeten geeft je vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is.

Geef de moed niet op  en verander jouw mindset. Wil je een keer hierover praten en weten hoe ik je kan helpen om jouw mindset te veranderen laten we dan een keer afspreken met een kop koffie erbij. Plan een gratis date sessie met mij in en samen zetten we stappen richting een toekomst met jouw droomman.

Liefs,

Sharita

Vind de juiste partner