Wat bereik je met zelfliefde

Zelfliefde is de manier om jouw leven te verrijken

 

Wat heb ik mezelf toch gehaat. Dat was een tijd geleden het geval. Ik voelde voornamelijk afkeer, haat en boosheid naar mezelf toe. Totdat ik ben gaan leren om van mezelf te houden. Zelfliefde heeft mij zoveel opgeleverd.

Wat bereik je met zelfliefde:

1.Met zelfliefde leer je om voor jezelf op te komen. In mijn werk kom ik mensen tegen die niet altijd even netjes zijn. Die mij niet respectvol behandelen. Door het hebben van zelfliefde, liefde voor mezelf kom ik voor mezelf op. Ik durf mijn grenzen aan te geven. Ook bij mijn familie en vrienden durf ik deze grenzen aan te geven. Deze doe ik op een liefdevolle manier zonder iemand voor het hoofd te stoten.

2.Zelfliefde maakt dat je zelfvertrouwen krijgt, je zelfverzekerd voelt en meer durft te ondernemen. Dat je gaat doen wat je leuk vindt en goed voor jezelf zorgt. Zelfliefde geeft je de kracht om te doen wat jij wilt. Het geeft je het gevoel van vrijheid, blijheid en geluk.

3.Zelfliefde maakt dat je geniet van het leven. Dat je leeft in het nu en dankbaar bent voor wat je hebt. En je hebt zoveel om dankbaar voor te zijn. Je weet wat belangrijk is voor jou. Met zelfliefde word je bewust van de waarden die jij belangrijk vindt in het leven zoals liefde, geluk, dankbaarheid, harmonie, vertrouwen.

4.Met zelfliefde leef jij jouw allerbeste leven. Jij gaat voor het allerbeste, omdat jij weet dat jij het allerbeste verdient. Jij ervaart innerlijke rust door zelfliefde. Je weet te reageren op onprettige situaties op een rustige manier in plaats van hysterisch te reageren. Met zelfliefde weet jij wat je wilt en je gaat ervoor. Jij gaat voor jouw doel.

5.Zelfliefde maakt je zacht en je geeft op een gemakkelijke manier liefde aan anderen. Je loopt over van liefde en geeft zonder verwachtingen. Zelfliefde versterk de relatie met jezelf en met anderen. Liefde voor jezelf zorgt ervoor dat jij jezelf ziet staan en respect hebt voor jezelf.

6.Zelfliefde maakt dat je in jouw kracht gaat staan en moeilijke situaties overwint. Met de kracht in jou kun je gemakkelijk afstand nemen van de lastige situatie en overzie je het geheel. Dit maakt dat je de juiste beslissing kunt nemen.

7. Zelfliefde maakt dat je nee zegt tegen negatieve mensen. Mensen die voornamelijk aan het klagen zijn of een negatieve houding hebben hou je op een afstand. Vanuit zelfliefde weet jij dat je goed bent zoals je bent ook als anderen je niet zien of negeren.

Hou van jezelf. Voel de liefde voor jezelf in jouw hart.

Ps. Wil je weten hoe je meer liefde voor jezelf voelt, ik coach je hier graag bij. Vanuit mijn ervaringen leer ik je hoe je anders kunt denken en voelen over jezelf zodat je meer liefde hebt voor jezelf.

Wil je het liever zelf doen, volg dan de online cursus “Geef meer om jezelf”.

Wil jij ook een leuker leven?