Waar sta JIJ op de relatie ladder

Waar sta jij op de relatieladder

Je bent heel gelukkig, maar toch ontbreekt dat ene …. En dat is een partner

Je hebt eigenlijk alles al wat jij je maar wenst. Een droombaan waar jij hard voor gewerkt hebt. Je bent blij met jouw fijn huis.  Dit heb je zelf gekocht en ingericht zoals jij dat wilde. Jouw dagen zijn gevuld met werken, sporten, een druk sociaal leven. Leuke vrienden waarmee je gaat uiteten en gezellige activiteiten onderneemt. Daarnaast maak je tijd voor jouw hobby’s.  Je gaat regelmatig op vakantie met je moeder of vriendin. Op vakantie gaan met een groepje onbekende singles doe je liever niet.

Kortom jouw leven is druk druk druk. Je hebt niets te klagen en bent blij met jouw leven. Er ontbreekt alleen dat ene stukje van de puzzel in jouw leven en dat is een partner. Een partner met wie je het leven kan delen. Aan wie je kan vertellen hoe jouw werkdag was of hoe het met je gaat. Een soulmate met wie je op de bank zit en samen in de ochtend wakker wordt. Iemand die van je houdt en je lief heeft. Iemand die niet alleen je Netflix-wachtwoord kent, maar ook je hart kan stelen.

Je bent al een tijd aan het daten, maar het blijkt toch lastiger te zijn dan je had gedacht om de juiste man te ontmoeten. Er zijn veel single mannen beschikbaar, maar waar vind je de juiste partner. Je doet je best, je hebt hoop, maar als je iedere keer weer de verkeerde partner ontmoet begin je langzamerhand de moed te verliezen. Op een gegeven moment ga je wel op date, maar met weinig hoop en vertrouwen.

En dan zeggen sommige van je single vriendinnen die geen relatie willen dat alle goede mannen bezet zijn en waarom zou je een relatie willen. Waarom zou je willen trouwen en kinderen willen hebben? Je bent toch ook alleen gelukkig? Relatie is volgens hun verspilling van je tijd en geeft je alleen maar hoofdpijn. Je raakt je vrijheid en tijd voor jezelf kwijt, want al je aandacht en tijd gaat dan naar jouw gezin. Ze adviseren je te genieten van jouw vrijheid.

En dan heb je aan de andere kant jouw familie die maar niet begrijpt waarom je nog steeds single bent. Volgens hun heb je een mooie baan, een leuk huis en zie jij er goed uit, maar toch heb je geen relatie? Je bent een hele lieve meid, maar nog steeds geen relatie? “Hoe dan” hoor je hun denken en uiteindelijk zeggen tegen jou.

Wat nu???

Wat wil jij? Vraag jezelf af wat jij wilt. Luister naar jouw hart. Het is jouw leven, jouw regels. Jij mag bepaalde verlangens, dromen, wensen hebben. Het is jouw leven. Jij bepaalt en niet een ander. Waar verlang jij naar. Waar geloof jij in. Als jij denkt en voelt dat er ook voor jou de juiste partner rond loopt ga er dan voor en laat je niet leiden door de meningen van anderen. Het gaat erom waar jij in gelooft en vertrouwen hebt en dat telt.

Wil je weten hoe je succesvoller kan daten en gauw jouw soulmate kan ontmoeten, plan dan een gesprek met mij in- het is GRATIS!

Ook jij verdient geluk in een relatie.

Vind de juiste partner