Verander jouw manier van denken

“Het lukt niet! Ik kan niet! Ik durf niet!”

Denk jij ook op deze manier?

Er was een tijd dat ik ook op deze manier dacht. Deze gedachten overheersten mijn leven. Het resultaat was, dat ik niet verder kwam in mijn leven. Ik wilde bijvoorbeeld meer deel nemen aan sociale activiteiten, maar ondernam geen stappen. Ik durfde het gewoon niet en deed dus niets, met het resultaat dat ik thuis ongelukkig zat en mij eenzaam voelde. Ik liet mij leiden door mijn beperkte manier van denken. Ik verlangde naar een gelukkiger leven, maar ja: “ïk durfde niets”.

Verlang jij naar een beter leven? Maar sta jij jezelf in de weg? Heb je bepaalde dromen maar vind je het lastig om actie(s) te ondernemen. Vaak lukt het niet om je dromen waar te maken, omdat jij je laat leiden door de negatieve gedachten die je hebt en niet denkt in mogelijkheden. Jouw leven wordt beïnvloed door de manier waarop je denkt.

Het is mogelijk om een beter leven te hebben. Het is mogelijk dat jij het leven gaat leiden zoals jij dat wilt. Dat je blij en positief bent op elk gebied in jouw leven. Waar jij naar verlangt, kun jij waarmaken. Jij kunt jouw leven creëren zoals jij dat wilt.

Hoe doe je dat?

Hoe denk jij

Als eerste kun je nagaan hoe jij denkt over de onderwerpen waar jij verbetering in wilt zien. Als je voor jezelf nagaat hoe jij denkt, kom je erachter dat je negatieve gedachten hebt over dit onderwerp. Het kunnen er een paar negatieve gedachten zijn of een lange lijst van negatieve gedachten. Deze gedachten beheersen jouw leven. Het zijn patronen van gedachten waar jij in gelooft. Het zijn gedachten waar jij van overtuigd bent.

Verander jouw gedachten

Doorbreek deze patronen van gedachten. Verander jouw manier van denken. Kies voor gedachten die jouw leven verbeteren. Verander dus de negatieve en beperkte gedachten die je hebt in positieve gedachten. Ga denken in mogelijkheden en geloof en heb vertrouwen in deze mogelijkheden.

Hou vol

Als jij je gedachten veranderd hebt, hou dan vol om op deze manier te denken. Versterk deze gedachten, door deze te herhalen. Hoe vaker je deze gedachten zegt tegen jezelf, hoe meer je in deze gedachten zult geloven. Het wordt een nieuwe manier van denken. Jij kiest jouw gedachten.  En deze positieve gedachten hebben weer invloed op jouw leven.

Wil je meer weten over hoe jij jouw gedachten kunt veranderen, kijk dan op de website: www.sb4ucoaching.nl naar de online cursus “de kracht van gedachten”.

Creëer jouw leven zoals jij dat wilt. Het is mogelijk! Het lukt jou! Jij kan dit!

Wil jij ook een leuker leven?