Uiteindelijk houdt hij van mij

Uiteindelijk houdt hij van mij

“Ik heb genoeg liefde voor ons allebei,” vertel je aan de man met wie je aan het daten bent.

Je bent aan het daten met een man die je super aantrekkelijk vindt. Jullie hebben elkaar leren kennen via een dating app en zijn al een paar keer op date geweest. Deze dates zijn heel leuk en gezellig. Je hebt het naar je zin met jouw date en het lijkt wederzijds te zijn. Hij lijkt het ook naar zijn zin te hebben met jou. Hij doet zijn best voor jou en je voelt je heel erg op je gemak bij hem.

Jullie zijn al ongeveer drie maanden verder en het is nog steeds gezellig met deze man. Jij bent verliefd op hem en je hart staat open voor hem. Het afspreken gaat gemakkelijk; hij maakt tijd voor je vrij. Je loopt met je hoofd in de wolken. Stiekem ben je aan het dagdromen over de toekomst samen met hem.

Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt hij afstandelijker. Hij wil steeds minder afspreken en er zijn steeds meer redenen waarom hij niet kan afspreken: hij heeft het druk met werk of met zijn familie. Er zijn allerlei feestjes in het weekend en de volgende dag is hij zo moe dat hij niet kan afspreken met jou. Ook het appen wordt steeds minder. Je krijgt steeds minder tijd en aandacht van hem. Het contact vermindert en je merkt dat hij steeds minder moeite doet.

Je merkt dit op en doet op jouw beurt veel moeite om toch te appen en te spreken. Je vindt hem nog steeds leuk en gelooft dat hij het druk heeft. Je denkt dat dit een fase is en dat het voorbij zal gaan. Je haalt hem een paar keer over om met jou af te spreken, maar deze dates zijn niet meer zoals ze waren. Hij doet geen moeite meer om gezellig te zijn en komt heel ongeïnteresseerd over.

Als je hem uiteindelijk durft te vragen waarom hij zich op deze manier gedraagt, geeft hij aan dat hij geen toekomst ziet in jullie relatie. Hij vindt je een mooie, lieve en aantrekkelijke vrouw, maar volgens hem is er op dit moment weinig liefde voor jou.

Ondanks deze afwijzing geef je de moed niet op en zeg je hoopvol: “Geeft niet, ik heb genoeg liefde voor ons beiden. Het komt goed.”

Hij lacht en doet daarna zijn best om het weer gezellig te hebben met jou. Jij bent blij en doet heel hard je best om het hem naar de zin te maken. Jij bent voornamelijk degene die moeite doet om deze relatie in stand te houden, totdat je door hebt dat het toch niet gaat.

Je stopt met het contact onderhouden en hij doet ook geen moeite meer. Je hebt hartpijn en bent heel verdrietig.

Het is belangrijk om te beseffen dat een relatie in stand houden van twee kanten moet komen. Ook al heb jij genoeg liefde voor de relatie, een ander moet jou ook het gevoel geven dat hij om je geeft en uiteindelijk van je kan houden. Als je merkt dat je date geen interesse meer heeft in jou, stop dan met het investeren van energie in het contact onderhouden met hem. Hoe pijnlijk het ook is, je kunt een ander niet dwingen om een relatie met jou te hebben.

Als hij “nee” zegt tegen een relatie met jou, accepteer deze nee en ga verder. Leer van deze ervaring en laat deze man gaan. Weet dat jij genoeg bent voor iemand die jou wel weet te waarderen. Heb respect voor jezelf en stop met het daten van een man die geen moeite doet voor jou. Jij verdient het allerbeste.

Wil je werken aan het gevoel dat je genoeg bent, aan zelfwaardering en dat je het allerbeste verdient? Laat mij je dan hierbij helpen. Plan een GRATIS date sessie met mij in.

Jij bent genoeg.

Vind de juiste partner