Respectvolle behandeling

Hoe word jij behandeld?

 

Hoe vind jij dat je behandeld wordt? Hoe behandelen mensen jou? Vind jij dat je met respect behandeld wordt? Dat mensen je netjes en vriendelijk behandelen?

Of is het dat mensen je niet zien staan of je heel onbeleefd behandelen. Dat sommige collega’s of zelfs jouw partner over je heen lopen. Je wordt tijdens sommige gesprekken met collega’s genegeerd. Als je iets zegt wordt er nauwelijks of niet naar je geluisterd. Jouw partner negeert jouw wensen of waar jij behoefte aan hebt.

Kortom je wordt absoluut niet met respect behandeld.

Hoe voelt het op dat soort momenten als je op deze manier behandeld wordt. Voel jij je verdrietig en gefrustreerd? Of word je zelfs boos? Doet het pijn als je op deze manier behandeld wordt? Voel jij je klein worden als je op een niet respectvolle manier behandeld wordt? Word je ongelukkig als je op deze manier behandeld wordt?

Durf je op een gegeven moment ook niets meer te zeggen. Ben je stil als anderen praten. Durf je niet meer jezelf te zijn in de relatie met jouw partner? Je komt niet meer voor jouw mening uit en ook niet meer voor jezelf op.

Wat kun je doen?

Heb jij jezelf afgevraagd hoe jij jezelf behandelt? Hoe ga je met jezelf om? Ik vind dat het begint bij jezelf. Als jij geen respect hebt voor jezelf, hoe wil je dan dat anderen respect hebben voor jou?

Behandel jezelf met respect. Ga lief met jezelf om. Zie jezelf staan. Respecteer jezelf. Behandel jezelf op een liefdevolle manier. Heb niet continu kritiek op jezelf. Hou van jezelf. Straal de liefde voor jezelf uit. Gun jezelf het allerbeste. Als het nodig is durf voor jezelf te kiezen. Vind jezelf heel belangrijk. Sta in jouw kracht. Weet wat jij waard bent.

Straal het zelfrespect en vertrouwen in jezelf uit en kom voor jezelf op waar het nodig is. Laat je niet leiden door angst en kom voor jezelf op. Als je vindt dat je niet op een respectvolle manier behandeld wordt, durf dan dat aan te geven. Jij verdient beter dan op een onbeleefde manier behandeld te worden. Als jij niet voor jezelf op komt, wie gaat het dan wel doen? We zijn allemaal gelijk aan elkaar en verdien allemaal respect en een gelijke behandeling.

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en zelfverzekerd zijn, ik coach je graag hierbij.

Wil je meer weten over de coaching die ik aanbied, klik dan hier

Wil jij ook een leuker leven?