Ik ga op droomdate met mezelf

Huisje, boompje, beestje: jij hebt dit nog niet in jouw leven.

Velen van ons streven naar dit ideaal: een fijn huis om in samen te wonen met een liefdevol gezin. Maar voor sommigen, waaronder jij, is het nog niet gelukt deze plannen voor elkaar te krijgen. Het realiseren van deze droom blijft een uitdaging. Je verlangt ernaar en investeert veel tijd en moeite om jouw ideale partner te ontmoeten. Je onderneemt actie door te daten: of het nu via een datingsite is of door een blinddate die vrienden voor je regelen. Helaas zijn deze dates tot nu toe niet succesvol geweest. Toch leer je bij elke ontmoeting iets nieuws: je ontdekt wat je zoekt in een partner en wat je absoluut wilt vermijden. Vol goede moed en met hernieuwd vertrouwen vervolg je jouw zoektocht.

Je vraagt je vaak af: wanneer zal mijn droom in vervulling gaan? Wanneer zal ik het gezin hebben waar ik zo naar verlang? Als je terugkijkt op je datinggeschiedenis, merk je een patroon op. Je lijkt steeds dezelfde types mannen aan te trekken: mannen die jou niet de liefde en respect tonen die je verdient, mannen die jouw waardering niet kennen en jouw grenzen overschrijden, of mannen die gesloten en onzeker zijn.

Kan het zo zijn dat jij je ook op deze manier gedraagt? Wat je bent is wat je aantrekt. Hoe jij jezelf behandelt, is hoe anderen jou behandelen.

Het is belangrijk om na te gaan hoe je jezelf behandelt en hoe de relatie met jezelf is. Kun je geen nee zeggen en bewaak jij niet jouw grenzen? Als je jezelf waardeert, gelukkig bent met wie je bent, en jezelf op een liefdevolle manier behandelt, zul je iemand aantrekken die jou op dezelfde wijze behandelt — mits je dat ook zoekt in een partner.

Als jij je goed voelt over jezelf, gelukkig bent met jezelf en liefdevol met jezelf omgaat, dan kan het niet anders dan dat jij de partner aantrekt die jou ook op deze manier behandelt.

We zijn zo gefocust op het bereiken van onze dromen, dat we vergeten om aandacht te geven aan onszelf. Houd van jezelf, blijf dicht bij jezelf en behandel jezelf op een liefdevolle manier en met respect. Wees blij met, en tevreden met wie je bent.

Ga eerst op date met jezelf. Verwen jezelf. Geef jezelf complimenten en bouw een sterke relatie op met jezelf. Zie dan hoe snel je in staat zult zijn om jouw droom waar te maken.

Wil je weten hoe je succesvoller kunt daten, plan dan GRATIS een dategesprek met mij in.

Jij verdient het allerbeste.

Vind de juiste partner