Het is zo lastig om jouw droomman te ontmoeten

Dit is wat je zegt tegen een vriendin: “het is zo moeilijk om de man van mijn dromen te ontmoeten.”

Je hebt net een blind date achter de rug. Jouw vriendin heeft jullie gekoppeld aan elkaar. Ze dacht dat deze persoon bij jou zou passen en ziet hem als de perfecte match voor jou. Je vriendin weet wel wie jouw type is. Je gaat op blind date.

Met een open hart en een sprankje hoop ga jij naar het restaurant en maak je kennis met jouw blind date. Hij ziet er goed uit. Je ziet een verzorgde man voor je. Hij lijkt een aangenaam persoon te zijn. De eerste indrukken zijn heel veelbelovend. Het gesprek met elkaar begint goed. Hij is oprecht geïnteresseerd in jou, hij heeft het niet alleen over zichzelf. Het gesprek tijdens het voorgerecht verloopt vloeiend. Jullie hebben gedeelde interesses en er wordt af en toe gelachen.

Tijdens het eten van het hoofdgerecht vallen er toch te veel stiltes. En het zijn van die ongemakkelijke stiltes. Jij probeert het gesprek nog gaande te houden, vragen te stellen, te kletsen over van alles en nog wat, maar naarmate de avond vordert, wordt het steeds stiller aan tafel bij jullie.

Je neemt geen dessert. Je wilt weg. Je verzint een smoes en gaat weg.

In de auto bel jij jouw vriendin om te vertellen hoe het was gegaan. Je geeft aan dat hij wel leuk leek, maar hij het toch niet was. Hij is niet jouw droomman. Je vertelt aan jouw vriendin dat je het zo moeilijk vindt om jouw toekomstige man te ontmoeten. Je geeft aan dat je niet denkt dat het zal lukken om iemand te ontmoeten die bij je past. Volgens jou zul je alleen blijven voor de rest van jouw leven. Geen enkele man wilt met jou samen zijn.

Je gaat door om jouw frustratie en teleurstelling te uiten. Je blijft in de spiraal van negatieve gedachten zitten. Door deze van manier van denken voel jij je steeds meer wanhopiger en ongelukkiger voelen.

Wat is de oplossing?

Wat je eigenlijk aan het doen bent: door deze negatieve manier van denken, blokkeer jij jezelf in het bereiken van wat jij wilt. Jouw gedachten en gevoel werken je tegen. Je geeft het op deze manier op en gelooft er niet meer in dat je de juiste man zult ontmoeten. En dat zal ook zeker niet lukken als je op deze manier blijft denken en voelen.

Ga voor jezelf na hoe jij denkt en voelt met betrekking tot daten en relaties. Maak een top 10 van jouw gedachten en gevoel. Wat ben jij de afgelopen jaren gaan geloven over het daten en relaties. En ga voor jezelf na of je dat ook terugziet in jouw leven.

Wat je denkt en gelooft, zie je terug in jouw leven. Jouw gedachten en gevoelens zijn de bepalende factoren voor het aantrekken van de juiste partner.

Eens? Wil je meer weten over hoe jouw gedachten en gevoel je blokkeren in het ontmoeten van jouw droomman? Plan dan gratis een datesessie met mij in. Laten wij samen ervoor zorgen dat jouw positieve gedachten en gevoelens het pad vrijmaken om jouw droomman te vinden.

Vind de juiste partner