Het is nu tijd om jezelf het allerbeste te gunnen

Geef meer om jezelf.

Jij verdient het allerbeste.

Er was een periode dat ik niet om mezelf gaf. Ik cijferde mezelf weg en was niet belangrijk. Een ander was belangrijker en verdiende het allerbeste. Ik vond mezelf niet de moeite waard om gelukkig te zijn. Ik voelde mij pas goed als ik een ander gelukkig had gemaakt. Ik zorgde goed voor anderen, maar niet voor mezelf. Het was niet de moeite waard om goed voor mezelf te zorgen. Ik gaf veel en stond niet open om te ontvangen. Mijn hart was op slot voor het allerbeste in mijn leven.

Is dit herkenbaar voor jou? Vind jij jezelf niet de moeite waard om gelukkig te zijn en goed voor jezelf te zorgen? Geef jij meer en is jouw hart ook op slot?

Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven. Sta niet toe dat je ongelukkig bent en jezelf wegcijfert. Jij kunt NU hier verandering in aanbrengen. Jij verdient het allerbeste.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jij jezelf ook belangrijk gaat vinden; dat je meer om jezelf gaat geven:

Bewustwording

Ga voor jezelf na of je inderdaad denkt dat een ander belangrijker is dan jij. Hoe denk jij over jezelf en hoe voel jij je over jezelf? Denk jij bijvoorbeeld: “ik ben blij als een ander gelukkig is”. “Het geluk van een ander is belangrijker voor mij dan mijn eigen geluk”. “Ik heb er alles voor over een ander tevreden te stellen”. Wat voor gevoel heb jij met betrekking tot je zelf? Voel jij je bijvoorbeeld minderwaardig, heb je geen liefde of respect voor jezelf?

Anders denken

Als je weet hoe jij over jezelf denkt en voelt, kun jij het veranderen. Verander die gedachten die negatief zijn over jezelf. Verander ze in positieve gedachten. Als je bijvoorbeeld denkt: “ik ben het niet waard om gelukkig te zijn”, kun je deze gedachten veranderen in: “ik verdien het allerbeste”. “Ik ben het waard om gelukkig te zijn”. Verander ook hoe jij je voelt over jezelf. Van bijvoorbeeld minderwaardig voelen naar je goed voelen.

Pas het toe

Vervolgens kun je vaker deze positieve gedachten en gevoelens hebben. Denk op deze nieuwe manier. Hoe vaker je oefent om deze nieuwe gedachten en gevoelens te hebben, hoe meer je deze versterkt. Het wordt een gewoonte om op deze manier te denken en te voelen.

Volhouden

Het kan gebeuren dat je vervalt in jouw oude manier van denken en voelen. Zodra je door hebt dat je op deze oude manier denkt, verander deze dan meteen in het nieuwe manier van denken.

Jij verdient het allerbeste. Vind jezelf heel belangrijk en geef meer om jezelf. Alleen jij kunt jouw manier van denken en voelen veranderen waardoor jij jezelf niet meer wegcijfert en je goed gaat voelen over jezelf.

P.s Wil je nog meer tips over hoe je meer om jezelf kunt geven; kijk dan op de website naar de online cursus “geef meer om jezelf”. 

HET IS NU TIJD OM JEZELF HET ALLERBESTE TE GUNNEN.

Wil jij ook een leuker leven?