Het geheim om jouw soulmate te ontmoeten: Ask, Believe, Receive

Ken je het boek “The Secret?”

In dit boek hebben ze het erover dat je al jouw dromen kunt realiseren. Je hoeft je alleen maar te concentreren op wat je wilt en positief te denken. Visualiseer wat je wilt en geloof dat jouw dromen uit zullen komen.

Dit heb ik een tijd ook gedaan. Ik heb veel gevisualiseerd wat ik wilde: mijn droomman ontmoeten. Ik geloofde dat mijn droom zou uitkomen. Ik dacht positief, voelde mij goed en was dankbaar. Volgens het boek moest ik ook dankbaar zijn voor alles in het leven. Ik was ook echt een dankbaar mens. En verder deed ik niks.

En wat gebeurde er? NIKS.

Ik dacht dat alleen visualiseren voldoende was. Verder geloofde ik dat mijn droomman ergens rondliep en dat ik hem vast wel een keer zou ontmoeten.

Wat ik niet deed, was actie ondernemen. Ik dacht dat ik die man vanzelf zou ontmoeten. Op een dag zou hij voor mijn neus staan.

In werkelijkheid is het anders. Het gaat niet alleen om visualiseren en positief denken.

Actie ondernemen is ook belangrijk: op date gaan, je aanmelden op een datingsite, blinddates hebben of eropuit gaan. Thuis zitten is geen optie, want jouw soulmate zal niet aan de deur kloppen met de mededeling dat hij jouw toekomstige man is. Je moet zelf ook wat doen.

Je zult dan je waarschijnlijk niet meteen jouw droomman ontmoeten, maar als je thuis zit, zal er ook niks gebeuren. Onderweg naar het ontmoeten van jouw droomman zul je verschillende types mannen ontmoeten tijdens het daten. Door deze dates kom je erachter wat je niet wilt en wat je wel wilt. Je leert van deze date-ervaringen en groeit als persoon.

Het concept van “ask, believe, and receive” werkt het best wanneer het “ask” en “believe” aangevuld worden door “act.”

Dus:

  • Weet precies wat je zoekt in een partner. Hoe duidelijker je bent, hoe beter je kunt visualiseren en actie kunt ondernemen die gericht is op jouw wensen.
  • Wees open voor kansen. Sta open voor nieuwe ervaringen en mensen. Soms komt wat we nodig hebben op onverwachte manieren en niet precies zoals we ons dat hadden voorgesteld.
  • Onderneem actie: ga eropuit. Vrienden en kennissen kunnen een geweldige bron zijn om nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Reflecteer en pas aan: bepaal wat je niet wilt en wat wel.

ASK, BELIEVE, ACT

Als je hierbij hulp nodig hebt, help ik je graag. Plan een gratis datesessie met mij in.

Met warme groet,

Sharita

Vind de juiste partner