Doe dat masker af tijdens het daten

Durf jezelf te zijn

Een klant van mij, die ik Carmen zal noemen, worstelt met haar zelfbeeld tijdens het daten. Ze vindt het moeilijk om haar ware zelf te tonen, waardoor haar charmante en vriendelijke persoonlijkheid vaak verborgen blijft. Carmen is financieel onafhankelijk en woont op zichzelf. Ze heeft een fijne vriendenkring en is van nature een gever. Ontvangen is niet haar sterkste kant.

 

Tijdens het daten is Carmen terughoudend en beschermend, uit angst om gekwetst te worden, wat leidt tot een gesloten houding. Ze neigt ernaar zichzelf weg te cijferen in een poging om in de smaak te vallen bij haar date, en vermijdt het om haar diepere gevoelens en meningen te delen.

Carmen geeft toe dat haar angst voor afwijzing een grote rol speelt; ze voelt zich onvoldoende en twijfelt aan haar eigenwaarde.  Ze is bang om gekwetst te worden en heeft moeite om een ander te vertrouwen. Ze heeft het gevoel dat een man haar niet goed genoeg zal vinden voor een relatie.

Als ik doorvraag blijkt het dat ze zichzelf niet mooi vindt en niet de moeite waard vindt voor een partner. Waar het op neerkomt is dat Carmen haar zelf niet goed genoeg voor een relatie. Ze heeft weinig zelfvertrouwen en is onzeker over haar uiterlijk. Ze staat wel open voor een relatie, maar aan de andere kant vindt ze dat ze geen relatie verdient. Ze heeft er dan ook weinig vertrouwen in dat ze haar droomman ooit zal ontmoeten.

De mannen die ze tot nu toe heeft ontmoet zijn dan ook oppervlakkige types, die misbruik maken van haar goedheid. Mannen die onzeker zijn en ook niet hun ware aard laten zien.

Carmen is de wanhoop nabij. Ze wilt heel graag de juiste partner ontmoeten waarmee ze een mooi gezin kan hebben. Ze wilt graag moeder zijn .

Na een aantal coaching sessies bij mij beseft Carmen dat ze mannen aantrekt die net zo onzeker zijn als haar en hun ware aard niet durven te laten zien. Carmen werkt aan haar zelfvertrouwen en wordt een zelfverzekerde vrouw die zichzelf durft te zijn tijdens het daten. Ze is niet bang om gekwetst te worden. Als dat wel het geval is leert ze hiervan en gaat ze verder.  Ze leert om met teleurstellingen om te gaan. Zij heeft de touwtjes in handen tijdens het daten en als een date niet goed voelt, is zij degene die er mee stopt. Haar zelfvertrouwen groeit en ze gelooft dat ze gauw de juiste partner zal ontmoeten en haar droom kan waarmaken van een gezin te hebben.

Verlang jij ook naar een mooi gezin met jouw droomman en ben jij klaar met het daten? Droom jij ook ervan om een stabiele relatie en gezin te hebben. Om moeder te zijn, maar wil het niet lukken om de juiste partner te ontmoeten. Trek jij ook mannen aan waarvan je weet dat je geen toekomst samen kunt hebben. Wil jij deze cyclus doorbreken en verder gaan in jouw leven en jouw droom verwezenlijken. Stop dan met dromen en onderneem actie.

Ik help je graag om de juiste partner te ontmoeten. Plan een gratis datesessie met mij en we zullen bespreken hoe ik je kan ondersteunen in het vinden van de juiste partner.

Vind de juiste partner