Daten met jezelf en jouw ideale partner

Je droomt ervan je ideale partner te ontmoeten. De man die bij jou past. Jij hebt een lijst gemaakt met punten die jij aantrekkelijk vindt in een man. Jij hebt duidelijk voor ogen wat je aantrekt in een partner en hoopt deze man snel te ontmoeten. Je wilt graag iemand die je met liefde behandelt, die respect heeft voor jou en de waarde van jou inziet. Die je aanmoedigt en jou ziet staan. Iemand die je niet continu bekritiseert, maar je complimenten geeft. Die oprecht van je houdt. Hij maakt tijd voor jou om samen leuke dingen te doen en geeft je aandacht. Hij heeft je lief. Jij bent zijn nummer 1. Hij luistert naar je als je praat. Hij is er voor jou en steunt jou waar nodig. De man met wie je kan lachen en samen van het leven geniet.

Jij wilt dit heel graag. Deze droomman voor jou ontmoeten. Maar het roept een belangrijke vraag op:

Ben jij voor jezelf de liefde van jouw leven?

Wat jij verwacht van een ander, is dat ook de manier waarop jij jezelf behandelt? Jij wilt dat een ander je met liefde en respect behandelt, maar is dit ook de manier waarop jij met jezelf omgaat? Dat jij jezelf met liefde en respect behandelt. Dat als je een fout maakt jij jezelf niet de grond in boort. Dat jij jezelf niet continu bekritiseert, maar ook jezelf complimenten geeft.

Ik wilde ook een man zoals boven omschreven, maar dat lukte mij niet. Het heeft heel lang geduurd voordat ik voor mij de juiste man ontmoette. En dat gebeurde nadat ik mezelf leerde kennen en een liefdevolle relatie met mezelf had opgebouwd. Ik heb gewerkt aan het hebben van zelfrespect en het houden van mezelf. Zonder liefde voor mezelf trok ik mannen aan die ook geen zelfliefde kenden en sowieso niet wisten hoe ze liefde, affectie en respect konden tonen aan een ander.

Ik had de gewoonte om mezelf vaak af te kraken en gaf geef geen complimenten aan mezelf. Deze kreeg ik ook niet van de mannen die ik toen ontmoette. Ik kreeg meer te horen van hen wat ik niet goed deed. Ik had de gewoonte om mezelf vaak af te kraken en gaf geef geen complimenten aan mezelf.

Hoe is de relatie met jezelf?

Zou jij met jezelf willen daten? Ben jij een plezierig persoon om mee om te gaan? Hoeveel liefde heb je voor jezelf? Hoeveel houd je van jezelf? Zelfliefde hebben kan zo cliché klinken. Toch is de basis van elke gezonde relatie, liefde voor jezelf hebben. De basis van elke relatie is een goede relatie met jezelf hebben. In deze relatie:

  • Heb je liefde voor jezelf.
  • Ben je goed voor jezelf.
  • Behandel jij jezelf met respect.
  • Zorg je goed voor jezelf.
  • Geef je tijd en aandacht aan jezelf.
  • Doe je aan zelfreflectie. Je verbetert de relatie met jezelf. Je wordt een beter persoon.
  • Je kent jouw valkuilen.

Ga voor een goede relatie met jezelf. Werk eerst aan jezelf. Heb jezelf lief. Ga op date met jezelf. En voor het opbouwen van een goede relatie kan een coach je ondersteunen in dit proces. Je hoeft dit pad niet alleen te bewandelen. Stel het opbouwen van een goede relatie met jezelf niet uit. Verspil je tijd niet. Deze is heel kostbaar.

Door eerst liefde en respect voor jezelf te ontwikkelen, open je de deur naar het aantrekken van een gelijkwaardige partner.

Eens? Wil je meer weten over hoe jouw gedachten en gevoel je blokkeren in het ontmoeten van jouw droomman? Plan dan gratis een datesessie met mij in. Laten wij samen ervoor zorgen dat jouw positieve gedachten en gevoelens het pad vrijmaken om jouw droomman te vinden.

Vind de juiste partner